Grote huisnummers in zwart of rvs

Grote, opvallende huisnummers zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Alhoewel ze (vreemd genoeg) nog nauwelijks worden aangeboden bij de lokale bouwmarkt, is het online aanbod een stuk beter. Zo ook bij rvshuisnummers.nl. Onze grote huisnummers zijn verkrijgbaar in de afmetingen 20 en 25 centimeter en de kleuren zwart gepoedercoat en rvs. Aanvullend daarop hebben we ook een ruim aanbod nummertoevoegingen!

Waarom een groot huisnummer?

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een groot huisnummer te hebben. Bijvoorbeeld omdat uw gevel niet dicht bij de openbare ligt. Dit is bijvoorbeeld bij veel bedrijven het geval. Maar een groot huisnummer is ook erg populair voor boerderijen, vrijstaande huizen of villa’s. Naast een groot huisnummer aan de gevel, wordt soms aanvullend ook gekozen voor een kleiner nummer direct aan de weg. Bijvoorbeeld een huisnummerpaal.

U kunt ook voor een groot huisnummer kiezen, omdat het simpelweg erg mooi is. Zo zijn ze ook steeds vaker te zien bij rijtjeshuizen, appartementen en andere woningen die doorgaans dichter aan de openbare weg liggen.

Specificaties van onze producten

Onze grote huisnummers worden gemaakt van rvs. Dit geeft ze een modern uiterlijk. Ze beschikken over ‘’blinde bevestiging’’. Dit betekent dat er een pootje met schroefdraad aan de achterzijde van het nummerbord zit, waardoor aan de voorzijde geen bevestigingspunten zichtbaar zijn. Tevens komt het nummer ongeveer 0,5 – 1 cm van de ondergrond, hetgeen er erg mooi uit ziet.

Onze reguliere rvs huisnummers hebben een verticaal geborsteld oppervlak. Dit betekent dat het rvs met een hele fijne korrel geschuurd is voor een matte en stijlvolle look. Onze zwarte huisnummers worden aanvullend ook nog behandeld met een professionele poedercoating. Deze zijn beschikbaar met zowel een glad oppervlak, maar ook met een ruw en korrelige afwerking. Dit past perfect bij uw industriële woning.