Helaas leveren wij momenteel geen andere kleuren, afmetingen of lettertypen dan in het assortiment op onze website. Zodoende kunnen wij u niet helpen met maatwerk verzoeken.

Voor grotere orders kunnen wij inderdaad extra scherpe prijzen bieden. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Wij gebruiken RVS 304. Voor de toepassing van huisnummers is dit de meest gekozen gradatie, aangeboden door de meeste leveranciers.

Het is belangrijk dat uw huisnummer goed vindbaar en zichtbaar is in het geval van spoed. Volgens de wet dient het nummer minimaal 8,8cm hoog te zijn. Lees ook de tips en richtlijnen van de Brandweer.

Er zijn diverse maatregelen die u kunt nemen om uw huisnummer beter zichtbaar te maken. Zorg allereerst voor voldoende kleurcontrast met de ondergrond. Wanneer er (te) weinig contrast is, kunt u overwegen om een achtergrond bij het huisnummer te maken (bijvoorbeeld een houten plankje). Verder adviseren wij om het nummer dicht bij een wandlamp te plaatsen, zodat het nummer ook ’s avonds goed zichtbaar is. Hang het nummer idealiter op ooghoogte (ongeveer 2 meter) en zorg dat er geen struiken of bomen voor het huisnummer groeien.

Ja hoor, dit is geen probleem. Kijk op onze pagina over ruilen & retourneren voor meer informatie.

Ja hoor, dit is geen probleem. Kijk op onze pagina over ruilen & retourneren voor meer informatie.

Dit bevelen wij wel aan. Waarom en hoe leest u op onze pagina over huisnummer onderhoud.

Het enige dat u nodig heeft is een boormachine om gaten in uw muur te boren. Wanneer u deze zelf niet heeft, kunnen uw buren of vrienden u hierbij helpen. In sommige gevallen is dit niet nodig, bijvoorbeeld wanneer er reeds gaten op de juiste plek in de muur zitten van uw oude huisnummer. Bekijk voor meer informatie onze montagehandleiding.

Dit is niet mogelijk, echter wordt 99% van onze pakketten middels een brievenbuspakketje verstuurd. U kunt uiteraard wel een ander afleveradres opgeven, bijvoorbeeld van de buren of het adres van uw werk.

De ideale afmeting van uw huisnummers is grotendeels afhankelijk van uw woning en de afstand tot de openbare weg. Wij adviseren altijd om uw huidige nummer op te meten en zodoende te bepalen of u groter of kleiner wenst. U kunt eventueel het huisnummer natekenen en uitknippen op een wit vel papier als referentie.

Wij leveren voldoende bevestingsmaterialen mee per bestelling, afhankelijk van het aantal bestelde nummerborden. Voor grotere bestellingen ontvangt u zelfs wat extra bevestingsmaterialen. Is het bevestigingssetje zoekgeraakt? Neem dan even contact op.

Onze prijzen zijn zeer laag in vergelijking met de concurrentie, maar de kwaliteit even goed. Dit komt omdat wij een kleine organisatie zijn met een bescheiden magazijn, zonder dure kantoorpanden, leaseauto’s of andere overbodige kosten. Bekijk ook onze Over ons pagina.

Onze rvs huisnummers zijn enkel leverbaar met afstandhouders. Deze worden namelijk stevig vastgelast. U kunt ze (op eigen risico) verwijderen, maar dat raden wij niet aan.