zwart huisnummer rvs

Zwarte huisnummers van rvs zijn helemaal in! Het is zelfs één van de populairste afwerkingen van onze gehele collectie huisnummers. Bij ons vindt u een ruim aanbod zwarte huisnummers in diverse fonts. Deze strakke huisnummers zijn steeds vaker te zien in het Nederlandse straatbeeld. Door de pootjes op de achterzijde van het huisnummer ontstaat een soort van 3D effect bij de juiste belichting. Beschikbaar met ruwe poedercoat afwerking of een egaal zwarte toplaag. Wacht niet, kies hieronder uw favoriet!

Zwart huisnummer kopen?

Zoekt u iets anders dan een standaard rvs huisnummer of een saai naamplaatje dat iedereen al heeft? Dan is een zwart huisnummer van RVS wellicht iets voor u! Onze zwarte huisnummers zijn gemaakt van roestvast staal. Vervolgens zijn deze behandeld met een speciale zwarte outdoor finish. Zo hebben we een ruim aanbod huisnummers die zijn afgewerkt met een robuuste mat zwarte poedercoating. Houdt u niet van het ruwe oppervlak van poedercoat? Dan hebben we ook een alternatief: huisnummers met een egale zwarte coating. Onze zwarte huisnummers zijn trouwens dubbelzijdig behandeld, dus niet alleen de voorkant.

Voordelen van zwarte huisnummers

We zien zwarte accenten steeds vaker in het interieur terug: zwarte deuren, zwarte lampen, zwarte deurgrepen of zwart meubilair. Een industriële/moderne woonstijl is dan ook helemaal trending. Dit kunnen we natuurlijk ook doortrekken en implementeren in het exterieur! Een zwart huisnummer valt extra op bij het gebruik op lichte ondergronden. Maar ook op donkere muren staan ze ontzettend mooi. U zou denken dat zwarte nummers in het donker nauwelijks zichtbaar zijn.  De zichtbaarheid is echter grotendeels afhankelijk van het contrast met de ondergrond. Heeft u een zeer donkere muur en wilt u toch een zwart huisnummer? Dan kunt u eventueel overwegen er zelf een ondergrondje (bijvoorbeeld van hout) onder te maken.

Onze zwarte huisnummers zijn nog mooier wanneer u ze ook combineert met een zwarte brievenbus en/of buitenlamp. Ter illustratie hebben wij hiervan diverse foto's op de productpagina's toegevoegd.

Een zwart nummer bestelt u hier!

Uitstekende beoordelingen van onze klanten
Eenvoudig zelf bevestigen in enkele minuten
Keuze uit talloze soorten, maten en afwerkingen
Kwaliteitscontrole tijdens productie & voor verzending
Aangesloten bij Webwinkelkeur
Wij laten uw gevel weer stralen!

Bovendien is het onderhoud relatief eenvoudig omdat de zwarte toplaag het onderliggende materiaal (rvs) beschermt. Bekijk ook onze sale voor scherpe aanbiedingen. Monteren? Dat is een fluitje van een cent!

Gratis verzending vanaf €30,- in NL en BE

Bestelt u voor meer dan €30,- en woont u in Nederland of België? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Voor bestellingen onder de 30 euro vragen wij slechts een kleine vergoeding voor de verzendkosten(€2,95). Bekijk voor de exacte tarieven en meer informatie onze pagina Verzending en Levering. Twijfelt u nog, of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.