Huisnummers in moderne stijl nodig?

Op zoek naar een modern huisnummer voor jouw woning of appartement, eventueel in combinatie met een bijpassende nummertoevoeging? Dan ben je hier aan het juiste adres. Huisnummers van rvs zijn de perfecte keuze wanneer je een huisnummerbord in een moderne stijl zoekt. Zo heb je de keuze uit reguliere rvs nummers, maar ook uit moderne zwarte huisnummers met een poedercoat toplaag. Poedercoat is de perfecte manier om een huisnummer zwart te maken, vanwege de talloze voordelen ten opzichte van spuitlak. Tip: Kies een extra groot huisnummer van 20 of 25cm voor een stoere toevoeging aan je muur.

Blinde montage + zwevend 3D effect

Onze moderne huisnummers beschikken nagenoeg allemaal over blinde bevestiging. Dit houdt in dat er een schroefdraad aan de achterzijde van het nummerbord zit, waardoor dit aan de voorzijde niet zichtbaar is. Dit schroefdraad zit in een busje van ongeveer 6mm, waardoor het nummer iets van de muur afkomt. Dit geeft als het ware een 3D-effect bij bepaalde belichting. De benodigde schroeven en pluggen worden uiteraard gratis meegeleverd met uw nieuwe nummers. Wat ons betreft niet meer dan logisch, maar daar denken sommige leveranciers anders over. Het bevestigen kost bovendien slechts enkele minuten werk.

Perfect om te combineren met rvs deurbeslag

Moderne woningen beschikken vaak over rvs deurbeslag, zoals een brievenbus, een deurbel of een deurklink. Ook is de kans groot dat de wandlamp voor buiten en de vlaggenstokhouder van rvs is gemaakt. En wat past daar nu mooier bij, dan een rvs huisnummer? Onze rvs huisnummers beschikken over een verticaal geborstelde oppervlakte. Dit betekent dat de oppervlakte wordt geslepen voor een matte finish.

Shop de meest trendy moderne huisnummers

We zijn continu op zoek naar de nieuwste trends en stijlen qua huisnummers. Zo zijn er de afgelopen jaren diverse nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Misschien zoek je wel een wit huisnummer voor een extra donkere ondergrond? Of ga je voor goud? Ontdek alle stijlen en kies snel jouw favoriet.

Voor particulieren en bedrijven

Alhoewel we ons als webshop primair focussen op particulieren, weten ook steeds meer bedrijven ons te vinden. Bijvoorbeeld voor nieuwbouw- of renovatieprojecten. Voor grotere aantallen hanteren we scherpe staffelkortingen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe groot moet mijn huisnummer zijn?

Regelmatig stellen klanten ons de vraag, hoe groot een huisnummer moet zijn. Wettelijk gezien dient een cijfer minimaal 8,8 centimeter hoog te zijn. Wat bij de keuze van een huisnummer vooral belangrijk is, is dat het nummer goed zichtbaar moet zijn vanaf de openbare weg. Hou hierbij ook rekening met de kleur van de muur en eventuele obstakels zoals planten in de voortuin. Goede zichtbaarheid van uw huisnummer is niet alleen belangrijk voor de postbezorger of vrienden, maar ook bij eventuele spoedgevallen. Ons advies is om altijd uw huidige nummerplaatje op te meten om te bepalen wat de juiste hoogte voor uw huis is.