Modern huisnummer kopen?

Bent u op zoek naar een modern huisnummer voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u zilveren en gouden huisnummers van geborsteld RVS. Ook onze mat zwarte huisnummers en onze moderne 3D huisnummers zijn een populaire keuze. U heeft de keuze uit diverse afmetingen, zoals 15cm hoog en 20cm hoog. Klik op een product naar keuze voor alle productspecificaties.

Tip!

Twijfelt u tussen meerdere kleuren of afmetingen? Print de huisnummers uit in kleur en houd ze tegen uw gevel. Dit kan helpen om te bepalen welk model u het mooist vindt passen bij uw muur. Hou bij het kiezen van de maat huisnummer, altijd rekening met de afstand tot de openbare weg. Ligt uw woning wat verder van de openbare weg af? Overweeg dan een groot huisnummer. Het is belangrijk dat uw huisnummerbordje goed zichtbaar is voor de postbode, hulpdiensten en familie en vrienden.

Moderne RVS huisnummers

Wilt u een nieuw huisnummer kopen, bijvoorbeeld in verband met de aankoop of verkoop van uw woning? Of is uw huidige huisnummer of naambordje simpelweg aan vervanging toe? Natuurlijk kunt u kiezen voor een emaille bordje, een huisnummer van acrylaat, beton, hout, leisteen of een ander materiaal. Wij zijn overtuigd van de kracht van RVS. Voor een verzorgde uitstraling van uw entree, kiest u voor een huisnummer van RVShuisnummers.nl. Alle huisnummers in onze webwinkel hebben we zelf op voorraad. Hierdoor kunt u rekenen op een snelle levering.

Voordelen van RVS huisnummers

RVS staat ook wel bekend als roestvrij staal, roestvast staal of inox. Huisnummers, huisnummerbordjes en naambordjes van RVS worden steeds populairder in Nederland, België en andere Europese landen. En wij weten waarom. RVS heeft namelijk diverse belangrijke voordelen:

  • Het materiaal RVS is goed bestand tegen weersinvloeden. Hierdoor is het uitermate geschikt voor diverse toepassingen buitenshuis. RVS huisnummers zijn bovendien onderhoudsarm (let op: niet volledig onderhoudsvrij!) en een duurzame keuze.
  • RVS huisnummers hebben een luxe en stijlvol uiterlijk. Door de talloze kleuren, maten en afwerkingen vindt u altijd een geschikt model voor elke woonstijl. Wist u dat veel mensen voor de verkoop van hun woning een nieuw huisnummer installeren om het aangezicht van de woning te perfectioneren?
  • RVS huisnummers zijn mooi voor woningen, maar ook voor hotels, restaurants, kantoren e.d. Kortom, geschikt voor talloze toepassingen.

Bekijk alle huisnummers

Selecteer hieronder uw huisnummer voor een overzicht van alle beschikbare kleuren, afwerkingen en formaten:

Zelf monteren? Geen probleem!

Wanneer u op een product klikt leest u precies welke bevestigingsmaterialen wij meeleveren bij uw bestelling, welke materialen u nodig heeft en waar u rekening mee moet houden. Dit om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Zelf monteren is geen probleem.

Gratis verzending vanaf €30,-

Bestelt u voor meer dan €30,- en woont u in Nederland of België? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Voor bestellingen onder de 30 euro vragen wij slechts een kleine vergoeding voor de verzendkosten. Bekijk voor meer informatie en de actuele tarieven de pagina Verzending en Levering.

Twijfelt u nog, of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden