Ruim aanbod mooie rvs huisnummers en letters tegen scherpe prijzen. Ontworpen op basis van de laatste trends. Voor elke woonstijl een geschikt product. Altijd inclusief bevestigingsmaterialen. Snel geleverd in een stevig brievenbuspakje. Bovendien gratis verzending vanaf €30,- in Nederland en België. Tip: bekijk ook onze SALE. Kleurvariaties: metaalkleur, zwart of goud.

Bekijk alle inox huisnummers

Huisnummers van rvs staan ook wel bekend als inox huisnummers. Selecteer hieronder uw huisnummer voor een overzicht van alle beschikbare kleuren, afwerkingen en formaten:

Zoekt u liever o.b.v. afmeting? Dat kan! Zo hebben we inox huisnummers van 15cm en 20cm.

Zelf monteren? Geen probleem!

Wanneer u op een product klikt leest u precies welke bevestigingsmaterialen wij meeleveren bij uw bestelling, welke materialen u nodig heeft en waar u rekening mee moet houden. Dit om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Zelf monteren is geen probleem. Op deze pagina vindt u een handige montagebeschrijving.

huisnummer monteren op muur-min

Gratis verzending vanaf €30,-

Bestelt u voor meer dan €30,- en woont u in Nederland of België? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Voor bestellingen onder de 30 euro vragen wij slechts een kleine vergoeding voor de verzendkosten (€2,95). Bekijk voor meer informatie en de actuele tarieven de pagina Verzending en Levering.

Twijfelt u nog, of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. Vergeet niet om uw huisnummers na aankoop geregeld te onderhouden.

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden