rvs huisnummers zilver

Zilverkleurige huisnummers uit deze rvs collectie staan prachtig op elke ondergrond. Op een beige, grijze, witte, rode of bruine muur: het kan werkelijk allemaal! Kantoorpand, woning of appartement? Maak niet uit! Dit veelzijdige nummer staat bijna overal goed. Beschikbaar in 15cm en 20cm en altijd scherp geprijsd! Tip: Bekijk ook onze SALE voor interessante aanbiedingen.

Metaalkleur huisnummer kopen? 

Een huisnummer van RVS, je ziet ze bijna overal. In elke straat, in elk dorp en in elke stad. Vaak zelfs ook op het industrieterrein, waar de bedrijfspanden staan. Deze mooie zilverkleurige huisnummers zijn leverbaar in 15cm hoogte en 20cm hoogte. Dat is groter dan in menig bouwmarkt verkrijgbaar. En nog voordeliger ook! We hebben alle huisnummers in onze webwinkel zelf op voorraad, zodat we snel kunnen leveren. Dat vinden we belangrijk. Bekijk ook onze gouden huisnummers en mat zwarte huisnummers en vind gegarandeerd een cijfer dat volledig aan uw wensen voldoet!

Gratis verzending vanaf €30,-

Bestelt u voor meer dan €30,- en woont u in Nederland of België? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Voor bestellingen onder de 30 euro vragen wij slechts een kleine vergoeding voor de verzendkosten. Bekijk voor meer informatie de pagina Verzending en Levering. Twijfelt u nog, of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bekijk alle RVS Huisnummers!

Zoekt u een metaalkleur huisnummer, maar wilt u ook onze andere stijlen en afwerkingen bekijken? Selecteer dan hieronder uw huisnummer voor een overzicht van alle beschikbare exemplaren.