rvs huisnummers zilver

Onze zilveren/metaalkleurige huisnummers van geborsteld RVS zijn perfect voor elke kleur muur. Deze elegante en tijdloze huiscijfers geven uw gevel de uitstraling die het verdient.

Ga voor een industriële look

Kies voor een verzorgde en industriële uitstraling van uw entree met een metaalkleurig huisnummer van RVShuisnummers.nl. Deze mooie huisnummers zijn leverbaar in 15cm hoogte en 20cm hoogte. We hebben alle huisnummers in onze webwinkel zelf op voorraad, zodat we snel kunnen leveren. Bekijk ook onze gouden huisnummers en mat zwarte huisnummers en vind gegarandeerd een huiscijfer dat volledig aan uw wensen voldoet!

Gratis verzending vanaf €30,-

Bestelt u voor meer dan €30,- en woont u in Nederland of België? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Voor bestellingen onder de 30 euro vragen wij slechts een kleine vergoeding voor de verzendkosten. Bekijk voor meer informatie de pagina Verzending en Levering. Twijfelt u nog, of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bekijk alle RVS Huisnummers!

Zoekt u een metaalkleur huisnummer, maar wilt u ook onze andere stijlen en afwerkingen bekijken? Selecteer dan hieronder uw huisnummer voor een overzicht van alle beschikbare exemplaren.