Op deze pagina vindt u een overzicht van onze rvs huisnummers in 25 centimeter hoog.

Grote metalen huisnummers kopen?

Wettelijk gezien dienen huisnummers 88 millimeter hoog te zijn. Tevens is het vereist dat de cijfers duidelijk leesbaar zijn vanaf de openbare weg. Met deze extra grote metalen huisnummers van 25 centimeter weet u zeker dat dat goed zit. Grote huisnummers zijn tegenwoordig erg populair, voor rijtjeshuizen en hoekhuizen, maar ook voor twee-onder-een-kapwoningen, bedrijfspanden, bungalows, boerderijen en vrijstaande woningen. Niet alleen vanwege de functionele voordelen, maar bovenal omdat het erg luxe eruit ziet. Als kers op de taart van uw buitenmuur.

Groot huisnummer met letter toevoeging nodig?

In Nederland komt het steeds vaker voor dat een huisnummer een toevoeging middels een letter heeft. Om in deze vraag te kunnen voorzien bieden wij ook een breed scala aan huisletters aan, zoals letter ‘’a’’, ‘’b’’, ‘’c’’ en ‘’d’’. Deze zijn 11.3 cm of 15cm hoog en kunnen daardoor perfect gecombineerd worden met de huisnummers van 25 centimeter. Doorgaans oogt het namelijk wat mooier, wanneer het nummer een slag groter is dan de toevoeging.

Vandaag besteld is snel en gratis geleverd

Heeft u het perfecte huisnummer gevonden voor uw woning of bedrijf? Wacht dan niet langer en bestel direct. Doordat we alle producten direct op voorraad hebben, profiteert u van zeer snelle levering. Bovendien is verzending helemaal gratis. Onze nummers staan prachtig op elke gevel en u profiteert altijd van de scherpste prijs-kwaliteitverhouding.