Huisnummers in moderne stijl nodig?

Op zoek naar een modern huisnummer voor jouw woning of appartement, eventueel in combinatie met een bijpassende nummertoevoeging? Dan ben je hier aan het juiste adres. Huisnummers van rvs zijn de perfecte keuze wanneer je een huisnummerbord in een moderne stijl zoekt. Zo heb je de keuze uit reguliere rvs nummers, maar ook uit moderne zwarte huisnummers met een poedercoat toplaag. Poedercoat is de perfecte manier om een huisnummer zwart te maken, vanwege de talloze voordelen ten opzichte van spuitlak. Tip: Kies een extra groot huisnummer van 20 of 25cm voor een stoere toevoeging aan je muur.

Goedkoper dan in de bouwmarkt
Gratis en snel geleverd
Onze producten worden beoordeeld met een 9,4
De specialist van de Benelux

Laat je inspireren

 • Zwarte Huisnummers

  Zwarte Huisnummers (44)

  Zwarte huisnummers van rvs zijn helemaal in! Het is zelfs één van de populairste afwerkingen van onze gehele collectie huisnummers. Bij ons vindt u een ruim aanbod zwarte huisnummers in diverse fonts. Deze strakke huisnummers zijn steeds vaker te zien in het Nederlandse straatbeeld. Door de pootjes op de achterzijde van het huisnummer ontstaat een soort van 3D effect bij…
 • Huisnummers RVS Zilver

  Huisnummers RVS Zilver (36)

  Zilverkleurige huisnummers uit deze rvs collectie staan prachtig op elke ondergrond. Op een beige, grijze, witte, rode of bruine muur: het kan werkelijk allemaal! Kantoorpand, woning of appartement? Maak niet uit! Dit veelzijdige nummer staat bijna overal goed. Beschikbaar in 15cm en 20cm en altijd scherp geprijsd! Tip: Bekijk ook onze SALE voor interessante aanbiedingen.
 • Huisnummers Goud RVS

  Huisnummers Goud RVS (10)

  Houdt u van een chique of klassieke look? Of vindt u goud gewoon een mooie kleur? Dan zijn onze goudkleurige RVS huisnummers een goede keuze. Door de pootjes op de achterzijde zijn er geen schroeven aan de voorzijde van het huisnummer zichtbaar. Onze huisnummers zijn direct uit eigen voorraad leverbaar!
 • Huisletters

  Huisletters (8)

  Op deze pagina vindt u een overzicht van onze zwarte en rvs huisletters. Deze worden ook wel huisnummer letters of toevoegingen genoemd.

Populaire producten

Blinde montage + zwevend 3D effect

Onze moderne huisnummers beschikken nagenoeg allemaal over blinde bevestiging. Dit houdt in dat er een schroefdraad aan de achterzijde van het nummerbord zit, waardoor dit aan de voorzijde niet zichtbaar is. Dit schroefdraad zit in een busje van ongeveer 6mm, waardoor het nummer iets van de muur afkomt. Dit geeft als het ware een 3D-effect bij bepaalde belichting. De benodigde schroeven en pluggen worden uiteraard gratis meegeleverd met uw nieuwe nummers. Wat ons betreft niet meer dan logisch, maar daar denken sommige leveranciers anders over. Het bevestigen kost bovendien slechts enkele minuten werk.

Perfect om te combineren met rvs deurbeslag

Moderne woningen beschikken vaak over rvs deurbeslag, zoals een brievenbus, een deurbel of een deurklink. Ook is de kans groot dat de wandlamp voor buiten en de vlaggenstokhouder van rvs is gemaakt. En wat past daar nu mooier bij, dan een rvs huisnummer? Onze rvs huisnummers beschikken over een verticaal geborstelde oppervlakte. Dit betekent dat de oppervlakte wordt geslepen voor een matte finish.

Shop de meest trendy moderne huisnummers

We zijn continu op zoek naar de nieuwste trends en stijlen qua huisnummers. Zo zijn er de afgelopen jaren diverse nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Misschien zoek je wel een wit huisnummer voor een extra donkere ondergrond? Of ga je voor goud? Ontdek alle stijlen en kies snel jouw favoriet.

Voor particulieren en bedrijven

Alhoewel we ons als webshop primair focussen op particulieren, weten ook steeds meer bedrijven ons te vinden. Bijvoorbeeld voor nieuwbouw- of renovatieprojecten. Voor grotere aantallen hanteren we scherpe staffelkortingen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe groot moet mijn huisnummer zijn?

Regelmatig stellen klanten ons de vraag, hoe groot een huisnummer moet zijn. Wettelijk gezien dient een cijfer minimaal 8,8 centimeter hoog te zijn. Wat bij de keuze van een huisnummer vooral belangrijk is, is dat het nummer goed zichtbaar moet zijn vanaf de openbare weg. Hou hierbij ook rekening met de kleur van de muur en eventuele obstakels zoals planten in de voortuin. Goede zichtbaarheid van uw huisnummer is niet alleen belangrijk voor de postbezorger of vrienden, maar ook bij eventuele spoedgevallen. Ons advies is om altijd uw huidige nummerplaatje op te meten om te bepalen wat de juiste hoogte voor uw huis is.