U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rvshuisnummers.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneert u meerdere nummers in één pakje? Gelieve dan elk nummer apart in te wikkelen in een beschermend jasje van papier/bubbeltjes. Wanneer dit niet gebeurt, kunnen de nummers krassen op elkaar veroorzaken.

Retouradres

Na het melden van uw retour, kunt u het pakket (gelieve inclusief factuur en het product goed verpakt) retourneren naar:

RVS Huisnummers
Ringoven 39
3961 EH Wijk bij Duurstede

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@rvshuisnummers.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.