Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Wij maken uw bestelling altijd zo snel mogelijk in orde. Normaliter dragen wij deze binnen 48 uur (vaak sneller) na ontvangst van uw betaling over aan de koeriersdienst. Afhankelijk van de levertijden van de desbetreffende koeriersdienst kunt u uw bestelling snel thuis verwachten. De levertijd kan soms afwijken, bijvoorbeeld als gevolg van zon- en feestdagen of extreme drukte.

Veelal wordt uw bestelling verpakt in een brievenbuspakje.

Verzenden jullie ook naar België?
Ja, verzending naar België is geen enkel probleem.

Wat zijn jullie verzendkosten?

  • In Nederland is verzending altijd gratis, geen minimum bestelbedrag vereist!
  • In België rekenen we bij bestellingen van €30,- of meer geen verzendkosten. Tot €30,- geldt in België een verzendtarief van €7,50.

U ziet automatisch de juiste verzendkosten staan in het afrekenscherm. Momenteel leveren wij niet aan adressen buiten België of Nederland.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?
Wij verzenden de bestellingen in principe altijd via Post NL. Deze partner heeft haar leverbetrouwbaarheid namelijk goed bewezen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
In principe is het niet mogelijk om uw bestelling op te halen. Mocht dit, om welke reden dan ook, sterk de voorkeur hebben, neem dan contact met ons op. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bekijken om dit alsnog te realiseren.