In deze categorie vindt u een overzicht van onze zwarte stalen huisnummers van 15 centimeter hoog. Deze zijn verkrijgbaar in twee soorten: met een egale of met een ruwe poedercoat toplaag. Gemaakt van hoogwaardig rvs.

Een zwart stalen huisnummer voor een moderne look

Zoekt u moderne huisnummers, maar voldoet een regulier zilveren rvs huisnummer niet aan uw wensen? Ga voor zwart! Zwarte huisnummers zijn de trend van dit moment. Ze geven uw woning een moderne of industriële look. Met deze zwarte huisnummers van 15 centimeter hoog is uw woning direct goed vindbaar voor vrienden of de postbode. Ze zijn de perfecte toevoeging aan een huis met zwart deurbeslag of een zwarte brievenbus. In een handomdraai krijgt uw gevel een moderne uitstraling.

Behandeld met prachtige poedercoating

Er zijn allerlei methodieken om een rvs huisnummer zwart te maken: chemisch zwarten, metaallak of poedercoating. Middels een uitgebreide selectieprocedure hebben wij besloten om onze huisnummers zwart te maken middels hoogwaardige poedercoating. Deze afwerking heeft namelijk diverse voordelen. Zo is het relatief krasbestendig, kan het goed tegen vocht en zijn verschillende afwerkingen te realiseren. Zo bieden wij nummers met een ruwe poedercoat laag aan (gekorreld), maar ook met een gladde, egale laag. Kortom, voor ieder wat wils!

Liever een extra groot zwart huisnummer?

Ligt uw woning of bedrijfspand wat verder van de openbare weg af? Of heeft u graag een wat groter huisnummer dat extra opvalt? Geen probleem! Bekijk onze zwarte huisnummers van 20 centimeter en kies snel en eenvoudig uw favoriete poedercoat afwerking.

Bestel snel uw nieuwe huisnummer in onze webshop. Nergens goedkoper en bovendien gratis geleverd en al binnen 48 uur verzonden. De nummers kunnen al binnen enkele dagen aan uw gevel hangen, want montage is ontzettend makkelijk. Bestelt u grotere aantallen, bijvoorbeeld voor een bouwproject of vakantiepark? Neem dan contact op voor een scherpe offerte op maat.